Over ons

Optimerce is het fullservicebedrijf dat andere ondernemingen ondersteunt op het gebied van fulfilment en productmanagement. Door ons grote netwerk van specialisten zijn we slimmer dan anderen. Iedere klant is voor ons uniek en gaan we ontzorgen door per bedrijf een exclusief dienstenpakket samen te stellen.

Fullservice

Naast ons uitgebreide aanbod van standaardproducten, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om exclusieve producten af te nemen d.m.v. productsourcing. Op verzoek van onze klanten speuren we de hele wereld af naar dat ene bijzondere product en importeren dat vervolgens razendsnel.

We hebben ondertussen de nodige jaren ervaring op het gebied van fulfilment en we denken graag mee aan innovatieve logistieke oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan diensten voor warehousing, dropshipment en retourverwerking. En omdat we vinden dat een modern bedrijf niet zonder een goede marketingstrategie en professionele klantenservice kan, kunnen onze klanten deze diensten ook bij ons afnemen.

Alle klanten centraal

Niet alleen bedrijven, maar ook consumenten zetten ons aan het werk. Jouw klantorders kunnen namelijk rechtstreeks bij ons worden ingeschoten, waarop wij de producten direct gaan verzamelen en bij de klant thuisbezorgen. We leveren zelfs binnen 24 uur in Europa en de Verenigde Staten!

Gevestigd in Euregio

Ons warehouse is gevestigd in Haelen, onder de rook van Roermond in Midden-Limburg (NL). Door deze centrale ligging in de Euregio staan we binnen 10 minuten in Duitsland en in 15 minuten in België.

Wil je meer over ons weten of met ons kennismaken?

Neem contact op