Diensten

Bij Optimerce beschikken we over een breed dienstenaanbod. We leveren je niet alleen een ruim scala aan producten, maar we kunnen voor jouw bedrijf ook verschillende services uit te handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het verzenden van pakketten, de klantenservice en onlinemarketing.

Productsourcing

Bij ons ben je als klant écht koning! Als jouw bedrijf op zoek is naar een bijzonder product, dan gaan wij er speciaal voor jou naar op zoek. Net zolang tot we deze voor je gevonden hebben. Uiteraard houden we er rekening mee dat de specificaties juist zijn en dat de inkoopprijs zo gunstig mogelijk is.

Importeren
Komt het product uit het buitenland? Geen probleem, we verzorgen de import ook voor je.

Standaardassortiment

Optimerce is het juiste adres voor een groot productaanbod. Wij beschikken namelijk over een breed en diep standaardassortiment dat we uit voorraad kunnen leveren. Dit varieert van A en B-merken tot eigen merken en trendproducten (bijv. een rage). 

Daarnaast hebben wij direct toegang tot de volledige productrange van diverse merken, zoals Lambretta Watches, Asobu Drinkware en Andersson Household appliances.

Levering binnen 24 uur
Alle producten bezorgen we netjes in jouw magazijn of rechtstreeks bij de klant. In Europa en de Verenigde Staten leveren we zelfs binnen 24 uur!

Fulfilment

Naast het inkopen en importeren van producten, bieden wij een volledig logistiek proces voor het opslaan en verzenden van producten en bestellingen. Wij hebben ons gespecialiseerd in fulfilment voor webshops, e-commerce en marketingacties. Met een paar muisklikken zet jouw klant onze logistieke afdeling aan het werk. Voor zowel grote als kleine bedrijven verzorgen wij o.a. inslag, opslag, picking & packing en het wereldwijd verzenden van producten. In Europa en de Verenigde Staten leveren we binnen 24 uur.

Warehousing
De (geïmporteerde) producten kunnen we ook voor je opslaan. Het maakt daarbij niet uit of het losse producten zijn of complete pallets. Wij hebben diverse typen opslaglocaties tot onze beschikking en kunnen alle soorten goederen onder de juiste omstandigheden voor je bewaren. 

Importeren en regelgeving
Bij het importeren van producten van buiten de EU krijg je, naast het transport, te maken met een hoop administratie, rechten, BTW en/of andere invoerheffingen. Optimerce regelt dit allemaal voor je, zodat jouw bedrijf zich op andere zaken kan richten.

Centrale ligging
Ons warehouse is erg gunstig gelegen in de Euregio: binnen 10 minuten staan we in Duitsland en in 15 minuten in België. Hierdoor kunnen we producten en bestellingen snel internationaal uitleveren.

Dropshipment
Al onze producten kunnen we via dropshipment rechtstreeks bij jouw klant bezorgen, waardoor hij zijn bestelling sneller in huis heeft. Jouw bedrijf hoeft hier niets voor te doen!

Levering binnen 24 uur
Door ons goed georganiseerde netwerk kunnen we bestellingen naar Europa en de Verenigde Staten binnen 24 uur bezorgen!

Retourverwerking

Wanneer je als bedrijf bestellingen verstuurt, krijg je vroeg of laat te maken met retourneringen. Om het overzicht te behouden, is het belangrijk om hiervoor een goed proces in te richten.

Wij kunnen je helpen door het retourproces uit handen te nemen. Onze medewerkers controleren en registeren alle retourneringen en rapporteren deze vervolgens aan jouw bedrijf.

Meertalige klantenservice

Bij het verkopen en verzenden van producten hoort natuurlijk een klantenservice, want klanten kunnen uiteenlopende vragen hebben over de producten en hun geplaatste bestellingen.

Professioneel, snel & efficiënt
Optimerce biedt jouw bedrijf een professionele klantenservice aan. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden alle vragen snel en efficiënt. En jouw klanten bepalen zélf hoe het contact plaatsvindt: telefonisch of per mail, in het Nederlands of in een andere taal (bijv. Engels, Duits of Frans). Dat noemen wij nog eens service!

Onlinemarketing

Bij het hebben van een website of webshop wordt het steeds belangrijker om een goede onlinemarketingstrategie te hebben. Optimerce heeft een netwerk van marketingprofessionals dat gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en contentmarketing. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw website beter naar voren komt in Google bijv. in de organische zoekresultaten, Adwords, Shopping en Display.

Ben je benieuwd naar wat wij jouw bedrijf kunnen bieden?

Neem contact op